Како може да ви помогнеме?

: info@intlegis.com
11111111

Добредојдовте

Intel Legis

Приватна компанија за консултантско-истражни услуги

НУДИМЕ

БЕЗБЕДНОСЕН КОНСАЛТИНГ

Доверете ја вашата безбедност и безбедноста на вашите најмили во рацете на вистински професионалци

НУДИМЕ

КОРПОРАТИВНИ ПРОВЕРКИ

Успешноста на вашиот бизнис зависи од вистинските информации со кои располага

ДЛАБИНСКА ПРОВЕРКА НА ФИРМА

DUE DELIGENCE

НУДИМЕ

ПРОНАОЃАЊЕ НА ИСЧЕЗНАТИ ЛИЦА

ПРОНАОЃАЊЕ И ИДЕНТИФИКАЦИЈА НА БИОЛОШКИ РОДИТЕЛИ И РОДНИНИ НА ПОСВОЕНИ ДЕЦА

ПРЕДБРАЧНИ ПРОВЕРКИ НА

ИДЕН БРАЧЕН ПАРТНЕР

За нас

Благодариме на довербата
Intel Legis

Консултантската агенција Интел Легис ДООЕЛ е консултантско – истражна агенција во приватна сопственост, регистрирана за обезбедување на секаков вид консултантски, истражни и детективски услуги.

 • 1 Успешно спроведени задачи
 • 2 Голем број истраги
 • 3 Задоволни клиенти
 • 4 Гарант за доверба/дискреција
Дознај повеќе

Контактирајте не сега!

ПРОНАОЃАЊЕ НА ИСЧЕЗНАТИ ЛИЦА

info@intlegis.com

Зошто да не изберете нас

Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.mus eu pharetraex. Etiam eget diam ligut anteivamus feugiat.

 • 01 Искуство
 • 02 Доверба
 • 03 Професионализам
 • 04 Ориентирани за клиентите
 • 05 Секогаш во тренд со новите предизвици

Прати барање

Consectetur adipiscing elit.mus eu pharetra extiam eget diam ligut anteivamus feugiat.

  110

  +
  Наши задоволни клиенти

  12

  Години постоење

  30

  Години професионално исскуство

  Како може да Ви помогнеме?

  Стоиме на располагање 24/7! Побарајте не:

  info@intlegis.com Пон – Пет 09:00-17:00

  Друштво за консултантски услуги ИНТЕЛ ЛЕГИС ДООЕЛ Скопје

  ЕМБС 7418035 ЕДБ 40320205450007
  Жиро сметка: 000300000004469214 Комерцијална банка АД Скопје

  За плаќање од странство
  Примач:
  INTEL LEGIS DOOEL SKOPJE
  Депонент во Комерцијална банка АД Скопје
  Сметка (Аcc) бр. 0270100367871
  IBAN: MK0730070100367878
  BIC/SWIFT CODE: KOBSMK2X

  Врв